Gulácsi Péter

Gulácsi Péter Szoboszlai Dominik Willi Orbán. Válogatottsága alkalmával éppen ott aratott sikert a nemzeti együttessel ahol hét éve játszik.


Pin On Liverpool Fc Players

Augusztus 13-án 12 éves szerződés keretében került az angol Liverpool együtteséhez ahonnan kölcsönadták több alsóbb osztályú csapathoz.

. 1-4-re kikapott hazai pályán kedden az RB Leipzig a Bajnokok Ligája első csoportkörében a Sahtar Donyecktől azonban a meccs nem csupán a megalázó vereség hanem Gulácsi Péter hatalmas betlije miatt lesz valószínűleg maradandó emlék. Mindenki tudja hogy Szalai mit jelent a válogatottnak és az országnak Origo 20220923. Magyar válogatott labdarúgó a német RB Leipzig kapusaA Sándor Károly Labdarúgó Akadémia neveltje 2007.

Jól védekeztünk jól zártuk le a területeket nem tudtak velünk mit kezdeni értékelt Gulácsi Péter aki különleges győzelemnek nevezte a lipcseit mert 50. Ami tőle telt meg is tette végig magabiztos volt sőt Leroy Sané lövésénél bravúrral mentett. Még 1-0 után is nekünk voltak tisztább lehetőségeink.

Megvédte az edzőjét vállalja a felelősséget és szerinte a Leipzig gyakorlatilag négy öngólt szedett be. Jól védekeztünk jól zártuk le a területeket nem tudtak velünk mit kezdeni értékelt Gulácsi Péter aki különleges győzelemnek nevezte a lipcseit mert 50. 2 days agoGulácsi Péter pedig azt hogy megóvja a kapuját a góltól.

Sallai megsérült a Freiburgban. Gulácsi meghatározó embere volt az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó. Különösebben nem kellett izgulnia a hazai pályán védő Gulácsi Péternek legfeljebb akkor emelkedhetett meg jobban a Leipzig magyar kapusának pulzusa amikor a németek.

A címvédő Bayern München 11-es döntetlent játszott az Union Berlinnel a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. Schäferék pontot csentek a Bayerntől a Bundesliga rangadóján. Még 1-0 után is nekünk voltak tisztább lehetőségeink.

Gulácsi Péter Budapest 1990. A lipcseieknél Gulácsi Péter Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is a kezdőcsapatban kapott helyet és a magyar válogatott kapusa egy ritkán látható potyagólt hozott össze ami után a német gárda hátrányba került az első félidőben. A magyar kapus nagyon csúnyán eladta a labdát.

2346 Péntek este a magyar labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott a németek vendégeként Lipcsében a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában sikerével pedig biztosan a sorozat legmagasabb osztályában marad. Válogatottsága alkalmával éppen ott aratott sikert a nemzeti együttessel ahol hét éve játszik. A másodikban ugyan a Lipcse egyenlített ám szinte azonnal újra hátrányba került majd.


Goalkeeper Peter Gulacsi Of Rb Leipzig Controls The Ball During The Goalkeeper Rb Leipzig Leipzig


Pin On Mockups Psd


People Photos Soccer Field Hamburger Sv Goalkeeper


Rb Leipzig On Instagram Our New C Aptain Peter Gulacsi Will Wear The Armband From Now On As Per A Decision Made On Thursday Aft Rb Leipzig Arm Band Leipzig


Pin On Current Squad


Peter Gulacsi Of Rb Leipzig London England February 19 2020 Peter Gulacsi Sponsored Advertisement Rb Leipzig Atletico Madrid Uefa Champions League


Peter Gulacsi Of Leipzig Celebrates After Yussuf Poulsen Of Leipzig Soccer Goal Goalkeeper Soccer Stars


Peter Gulacsi 1


Goalkeeper Peter Gulacsi Of Rb Leipzig Controls The Ball During The Goalkeeper Rb Leipzig Leipzig


Goalkeeper Peter Gulacsi Of Rb Leipzig Controls The Ball During The Rb Leipzig Goalkeeper Leipzig


Goalkeeper Peter Gulacsi Of Leipzig Looks On During The Bundesliga Goalkeeper Leipzig Rb Leipzig


Pin On Geo


Pin By Olympiacosfc School Menidi On Footballer Football Players Football Sporty


Peter Gulacsi Football Players Football Players


Goalkeeper Peter Gulacsi Of Hungary Walks To His Post Back During The International Friendly Match Between Hungary And Iv Ivory Coast Football Match Goalkeeper


Peter Gulacsi Of Rb Leipzig Looks Dejected After Conceding During The Rb Leipzig Leipzig Bayern Munchen


Pin On Liverpool Fc Spillere


Peter Gulacsi Of Leipzig Celebrates After Yussuf Poulsen Of Leipzig Leipzig Celebrities Hamburger Sv


Peter Gulacsi Rb Leipzig 20 21

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel